Setiap gambar pasti ada ceritanya.....

By: doubleu kayes

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Jul-2007 01:26 Email | Share | | Bookmark
Abeja Dan Adiknya....Keh keh keh....

Father & Son 1
Father & Son 2
Father & Son 3
View all 9 photos...
Assalamualaikum....

Masih lagi tak der gambar best......Just gambar abeja dan anaknya yang kawan amik masa kawan kuar ke Hutan Bandar, Johor ....Sebenarnya tak der plan apa pun ...Just datang jejalan jer ke Hutan Bandar nie .....Org kata amik angin dan lepaskan angin...Keh keh keh ....
Sesambil tuh dapat belajar dari abeja camner untuk menjadi bapa yang mithali dan penyanyang....Tengok saja pada gambar di bawah dah tentu kita dapat melihat kemesraan mereka berdua....Bapa dan anak.....Begitulah kisah seorang bapa dan anaknya....Keh keh keh ......

Rasanya macam tak best jer gambar kali nie bila aku tengok sendiri.....Aku pun tak tahu ...Mungkin sebab aku main snap shoot jer kot dan mungkin juga aku dah tak der idea...Keh keh keh.....So korang kutuk jer lah yerkkk mana2 yang tak kena tuh.......Layan....




Alang2 dah upload nie...Aku upload gak gambar lalang......Nie kat kawasan rumah tempat aku kerja dan kubur.......Tengok2 dan kutuk2 ler yerkk .......Kutukan dan kritikan anda semua amatlah di alukan dan di dahulukan dengan terima kasih.....




Wassalam

Doubleukayes @ 2007
Email : doubleukayes@yahoo.com
YM : doubleukayes
No. Phone : Sila Email


Quote:

aishah - Saya guna kamera cap kaknon (canon)..terima kasih sebab suka gambar lalang yang saya amik...Insyallah awak leh gak buat kalau selalu mencubanya.....

e c a h - Memang comel pun...Bapak dia pun comel ...Tul tak...Hehehheeh

alchemist - Memang tak best pun bro..dan memang gambar biasa pun...Apapun terima kasih sebab banyak support saya selama nie...Saya pun cukup admire dengan hasil karya saudara....

aidura sofiee - Insyallah takkan lupa dan ingat pesan saudari....Apapun terima kasih atas support yang di berikan.....Walaubagaimanapun still lagi belajar....

arulz - terima kasih arulz kerana meminatinya...

Yon - Nie bukan nak gi shoot pun...Nak gi jogging ...Tapi ada lak model sesat kat situ...Hehehhehe...Apapun terima kasih bro....

aLenG - Thanks

rinnchan - terima kasih kak rin atas nasihat yang diberikan...Betul apa yang akak nasihatkan tu...Zaman filem nak shoot pun takut2 sebab takut kena beli filem bebanyak...Sekarang tak lagi...tapi shutter still ada life dia....Abis life dia kena tukar...Hehehhehehe...Apapun nasihat akak tu betul dan best....Dan satu lagi jangan lak akak ingat cakap kosong...betul apa yang akak nasihatkan tuh....

Indah - Terima kasih sebab suka gambar lalang yang saya amik tuh....
Re : Tengah tunggu gak ni nama2 anak yang kata nak kasi tuh..Hehehehhe


nurd - Best kan tengok kemesraan bapa dan anak nie...Syiok jer...Apapun thanks suka kat gambar lalang tuh...

kembara85 - Terima kasih sebab suka gambar lalang tu jugak...

abstractdementia - Terima kasih kerana suka gambar lalang tu jugak..Tapi apasal tak nak komen..Komen jer..Isnyallah takkan terasa hati...

mun - Jangan lah sampai gugur jantung mun... ...Terima kasih gak sebab suka gambar lalang....

dOd - terima kasih

Abg tegap - Terima kasih...Dah jumpa pun kita akhirnya....Sernok dapat jumpa korang walaupun kejap jer.....

syawal eyerich - Terima kasih....Tapi saya bukanlah otai...Still macam korang jugak...Masih bnayak tak tahu dan masih belajar.....

<< jeff >> - Thanks suka gambar lalalng gak...

za - Terima kasih za...sama jer rasanya ....

Lie - Terima kasih...Saya tak pernah guna highpass....Just guna unsharp jer....

shahrul - Terima kasih sharul....Hasil dari anda juga mantap bro

Ouled Kenitra - Anak abah kena lah muka sejibik...Hhehhehehe

hadiena - terima kasih .....Try ler shoot...mesti bolehnya....

CHB - terima kasih suka gambar saya...ada feel ekk...

hamba 66 - Anda pun nanti mesti boleh jadi bapa yang penyanyang dan soleh gak...Insyallah...

faha - Thanks bro....

mr. jeff mezzaforte - Dah lama gak kot...Tak kesempatan laa bro lagi...Apapun terima kasih bro...

mynn - terima kasih bro....

ScHoePenToeTer - terima kasih gak bro...

++ FarEast PhotoWorld ++ - terima kasih bro.....

mshafie - Komen jer lah apa2 yang bro rasa tak kena...Jangan takut...Komen jer....

syahrul - Terima kasih bro...tapi saya bukanlah sifoo or otai..tapi setakat nak berkongsi apa yang tahu insyallah tak jadi masalah....

mustaz - Yer ker bro cam citer dala gladiator...tapi rasanya macam jauh panggang dari api...

hairulabubakar - Nak beli ker bro...Heheheh...memain jer...rasanya tak layak lagi kot...Jauh sangat lagi .....Insyallah hari minggu saya selalu ada kat JB...Just call jer bro....




Friday, 13-Jul-2007 01:14 Email | Share | | Bookmark
Gambar Pelbagai

Coconut Tree
When The Sun Is Going Down
Mum Love
View all 10 photos...
Assalamualaikum .....

Nampaknya seperti yang di janjikan dalam entry sebelum nie tak dapat saya laksanakan iaitu untuk memaparkan gambar2 terbaru dan terkini....Di harap kawan2 dapat memaafkan ....Ini semua kerana kesibukkan dan masa yang membataskan saya....

Ok kali ini sekali lagi gambar2 lama yang telah pun saya beri sedikit sentuhan cuma belum di paparkan ....Sebenarnya ada diantaranya telah di tunjukkan dan di paparkan sebelum nie .....Mungkin ada diantara anda yang pernah ternampak dan terlihatnya.....

So sudilah anda memberi komen serta pendapat di atas hasil sentuhan yang saya telah buat nie.....Tidaklah sehebat anda semua yang sememangnya pakar dalam fotografi jika hendak di bandingkan dengan saya yang masih baru dan mentah .....So mungkin dari komen2 anda dapatlah sedikit sebanyak saya memperbaiki kelemahan2 saya yang terlalu banyak dan mentah ini.......

P/S : Gambar2 yang dipaparkan ini mungkin tidak ditunjukkan secara urutan yang betul dan saiz yang betul kerana setiap gambar di beri sentuhan yang berbeza2 diantara satu sama lain...Harap maklum.









Wassalam

Doubleukayes 2007
Email : doubleukayes@yahoo.com
YM : doubleukayes
No Phone : Sila email.




Quote:
Apa nak cakap eekk...sifoo, semua gambo lawa2 gambar pokok kelapa langit merah tu cun abesssssss......
You are one out standing photograper ! bro... Fri 13-Jul-2007 03:00 Posted by:Abeja
Thanks bro....Lu pun apa kurangnya hebat bro...Saja jer tak tunjuk....Apapun thanks again.

ko mmg superb la bro... sepit baju pun boleh enterframe....
editing ko mantapsssss.... Fri 13-Jul-2007 03:51 Posted by:Ika
Thanks Ika....Bukan setakat editing tapi how to capture the picture....Hehehe

gambar cantik, photographer hebat! Fri 13-Jul-2007 03:57 Posted by:aidura sofiee
Terima kasih.....Jemput ler datang lagi......

Gambar-gambar kat sini dah layak untuk buat Pameran Foto. Memang ada Human Touch, editing B&W bro memang hebat, suka tone warnanya yang menarik, sesuai dengan mood gambar.RE : Saya masih banyak lagi yang perlu dipelajari, jalan masih jauh, letih jugak nak follow rasanya... Fri 13-Jul-2007 04:11
Posted by:alchemist - [Link]
Rasanya tak layak lagi ler bro...Masih banyak lagi yang lemah dan perlu di pelajari ....Sama gak cam bro..Tapi kalau ada yang sudi nak sponsor ok jer....Hehehhehehe

hanya mampu berkata huyoo....ini dah macam inspirational poster yg kita selalu tampal kat dinding... Fri 13-Jul-2007 04:21 Posted by:zailani - [Link]
Yer ker bro....Rasanya macam jauh jer lagi nak ke situ...Hehehee..Apapun thanks bro...

sungguh MENARIK, TERTARIK ......... bila agaknya saya nak jadi pandai macam ni...... Fri 13-Jul-2007 04:34 Posted by:maylique - [Link]
Semua org boleh rasanya...Kalau dia mencari, pelajari dan selalu membuatnya saya pasti boleh....Insyallah anda pun boleh dan mungkin lebih lagi...Insyallah...

Pinjam gambo buleh? nak buat poskad
pos kat orang kampung... Fri 13-Jul-2007 05:00 Posted by:cikyee
Jauhnya nak kasi org kampung...Diorang nak tengok ker...Apapun thanks...

MANTAP!! tak puas nengok gambar2 ni....huwaaaa... sudilah kiranya tuan hamba ambik hamba ni jadi anak murid...bleh ek!! Fri 13-Jul-2007 05:00 Posted by:ciku_nunu
Nak jadi anak murid....hehehe...Masih banyak dan tak layak lagi jadi guru...tapi kalau nak suruh sharing yang mana tahu ...Insyallah boleh ....Apapun terima kasih....

semua besttttt ok.. seperti biasa envy ngan colour bro..
**hehe..saye tak tau lagi la.. jgn risau nnt kalo ada jodoh satu malaysia ecah bg tau Fri 13-Jul-2007 06:59 Posted by:e c a h
Kaler saya nie lain dari lain ker?.....Mungkin sebab kamera lain kot ngan ecah...Saya guna canon dan ecah plak nikon...Dah tentu lain warnanya.....Apapun thanks....

lawa seehh.. Fri 13-Jul-2007 07:50 Posted by:precious@poknie fondly83@yahoo.com
Thanks bro

Fulamak.. semua hebat bro.. Paling suka gambar ibu duduk & harimau tu. Colournyer lain.Editing ker @ Setting kamera.. Fri 13-Jul-2007 08:01 Posted by:Lie syahmie12@yahoo.com
Semua sekali kalau nak ikutkan...Memang setting, editing dan jenis kamera ada memainkan peranan sikit sebanyak.....Apapun thanks...

Lu mmg ada sense of editing la bro. Mmg patut dienvy. Paling suka gambar singa n makcik yang tgh duduk tu. Very nice colour. Teknik apa ek? Bleach bypass jugak ke? Fri 13-Jul-2007 08:05 Posted by:kembara85
Bukan bleach by pass bro....Tak der ler semua guna teknik tuh.....Insyallah saya terangkan apa dia teknik bleach by pass kalau ada masa yerk....Apapun thanks kerana suka gambar2 itu...

pergh...dasat la ko...wks..cium skit la...ahahaha Fri 13-Jul-2007 08:23 Posted by:hairulabubakar
Saya dah kawin bro...Jangan ler cium saya...Jeles plak nanti isteri saya...Hehehehehehe

memang cantik. saya suka tgk pic penyepit tu.
yang B&W tu pun besh.. Fri 13-Jul-2007 09:00 Posted by:hadiena
Terima kasih kerana meminati gambar penyepit dan bnw....

suka sgt2 tgk fp ni.. memang penuh dengan cerita dan kehidupan pada setiap gambar... macam ada simbolik sebaliknya.. saya memang suka gambar2 yang simbolic.. hanya org yang mengambil gambar tu yg tahu... Fri 13-Jul-2007 11:12 Posted by:E.o.G
Thanks EOG kerana memahami dan menyukainya.......

ur pic best2 la bro.....otai giler nih.... Fri 13-Jul-2007 11:23 Posted by:arulz - [Link]
Saya tak otai lagi bro...Baru jer pegang kamera....Hehehhee..Thanks arulz

aduh...sifoo kemende beb, aku pun masih terkial2 belajar lagi nih..jauh beza gambar2 aku dgn ko..aku ketinggalan jauh. Fri 13-Jul-2007 11:26 Posted by:firdaus
Saya nampak bro aktif di FMDC Forum dan selalu post gambar2 cun serta di kenali oleh semua org FMDC tuh....Sifoo ler tu kan...tidak org tak kenal.....Bro saja jer buat2 tak ngaku nie....Sebenarnya gambar bro pun hebat.....Percayalah cakap saya bro....

clour best la. jeles sioottttt....baju n kain penyepit tu sungguh mendebarkan. Fri 13-Jul-2007 12:39
Posted by:abstractdementia
Terima kasih abstracmedia...Susah nak eja nick..Hehehhee

salam old timer aka otai..
sume org puji gambar2 bro...
mcm tu gak 1st impression mase tgk gamba bro...
sgt hebat.....
gamba2 bro sume ade passion...
terpaku jap biji mata sy...
teruskan ye bro..
thanks for sharing with us...
Fri 13-Jul-2007 13:41
Posted by:zilzal
Terima kasih zilzal atas penghormatan di beri...Sebenarnya saya bukanlah otai ....Masih belajar lagi ....dan masih banyak lagi kelemahan jika nak di bandingkan kawan2 dan juga kamu.....apapun selagi boleh di sharing saya akan sharing ....Insyallah....

>> gambar gambar kat jalanan mmg cantik...
>> dpt tgk the real malaysian life...
>> kena pula kalau gambar clear mcm yg ini... Fri 13-Jul-2007 14:26
Posted by:<< jeff >>
Terima kasih Jeff

color cun ah bro.mcmmane buat?edit?bes gambar2 mcm ni.nice2 Fri 13-Jul-2007 15:39
Posted by:faha
Macamner buat....setting camera yang betul, angle n composition and sedikit sentuhan melalui editing....Itu jer ....

terima kasih coz bg tips..huhu..gambar atas ni memang menangis lah tengok die. bukan sedih..tak sanggup nak tengok cara editing die.. Fri 13-Jul-2007 16:29 Posted by:::arrembawi::
Sama2....Saya just berkongsi apa yang saya tahu sahaja.....Apapun tq sebab sudi singgah tengok sini..

Sepit dan baju tidak dapat dipisahkan, jika dipisahkan jatuhlah kain menyembah bumi... Sat 14-Jul-2007 00:00 Posted by:Liptonjap
Hehehe...Betul tu..Tapi kekadang tak der sepit pun leh jemur gak kain kan....

bro!!
SUME GMBA MMG MANTAP GILER LAAAAA
tkde nk kritik ape2..perfect!heh..bro la yg ajar mun patotnye...haihhh Sat 14-Jul-2007 00:25
Posted by:mun
Terima kasih mun...Hehehehe...Pandai ler mun cakap saya...Padahal dia pun lagi hebat...Takper nanti kita sama2 belajar....Mun ajar saya...saya ajar mun....Hehehheh

Sepit baju ye..Ani! angkat kain hujan...jemuran dah turonnnnnnnnn
Gambau mak singa tu memang layannnnn...buleh duduk kat afrika lepas ni
Pic pokok kelapa pon mabeless gitu.... Sat 14-Jul-2007 01:36 Posted by:mshafie
Macam citer P-Ramlee...Hehehhe...Terima kasih suka gambar mak singa dan pkok kelapa....

semua gambar menangkap pandangan mata. sangat suka gambar sepit baju tu! bila boleh berguru ni? Sat 14-Jul-2007 02:37 Posted by:uda
Nak berguru.? Saya rasa gambar2 Uda dah hebat...ada kreativiti disamping editing yang bagus....Apa lagi nak belajar....Saya pun baru belajar gak....Tapi kalau nak suruh saya kongsi yang saya tahu insyallah tak der masalah...Bila2 boleh...Email jer kalau tak dapat jumpa....

perghhh...potrait yg bes,,ngancemmm bro. paling suke tajuk engkaulah ratu hatiku...smartlah Sat 14-Jul-2007 04:03 Posted by:wan-zul zezoul@yahoo.com
Terima kasih wan zeoul.....Itu gambar my wife...Dia tengah nak tido...Saya amik...hehehhhe

suka dgn expression muka2 ni semua Sat 14-Jul-2007 05:10
Posted by:KNizam
Terima kasih KNizam....gambar dan editing anda juga hebat di fp....

waahhhh sungguh jeles..mmg pic nih memukau penglihatan aku Sat 14-Jul-2007 05:20 Posted by:awa - [Link]
Terima kasih awa..

salam bro.. ape kabar bro? Sat 14-Jul-2007 05:48 Posted by:hamba66
Wassalam ...Alhamdulillah sihat...Terima kasih sudi bertandang....

Yang pastinya setiap gambar tu pasti ada ceritanya yg tersendiri.... Sun 15-Jul-2007 06:03 Posted by:rinnchan
Saya sokong kenyataan ini....

That's people said, photos described thousand words... infact, million feelings & emotions...
Good job u did....
Hope to work in d same team with u some day....
Thanks yea... Sun 15-Jul-2007 08:12 Posted by:Siti Ruzaimah - [Link]
Saya sokong kata2 awak.....Dan terima kasih......Saya gerak sesorang....tak der team...And i'm doing this photography as a hobby only....

kalau boleh dibaca apa yangmereka pikirkan tu sudah bagus tu bro
diam tu bukan bermakna diam...mesti ada yang dipikirkan miskipun mata dia memandang kita
Fokus pikiran mungkin kearah lain Sun 15-Jul-2007 12:44 Posted by:dOd
Sungguh mendalam maksud Dila...Thanks...

gambar hang...editing hamg....ray of light hang....memang cantik...lagi cantik dari perkataan 'cantik' itu sendiri...nice bro! Sun 15-Jul-2007 17:44
Posted by:allodealova
Thanks allodealova kerana meminati gambar ray of light tu...

hishhh....ni yg jelez neh...
lawa2 gambo bro..
takpo2...lawan tetap lawan...
hehheheheheh
terbaikkk la bro...
ajar skit2 haaa Mon 16-Jul-2007 00:22 Posted by:mike12
Saya pun bukannya pandai ....Main hantam jer...Bro pun leh buat lebih baik lagi.....Insyallah kalau nak sharing tak jadi masalah ...Boleh aja....

jap2..
lupo nk tanyo...
ray of light tuh buek ko..
ker mmg original
Mon 16-Jul-2007 00:24 Posted by:mike12
Original dan ditambah sedikit sentuhan.......

tabik spring! macamana nak edit cam tu ekk? dah lama cuba tapi tak pernah menjadi..harap bole dapat tunjuk ajar dari bro.. Mon 16-Jul-2007 00:57 Posted by:syahrul
Nak edit yang mana satu ......Semua sentuhan adalah berlainan caranya....Apapun tahnks...

tak cuci lagi aaa, banyak sangat lebih dua ribu snap... Mon 16-Jul-2007 01:49 Posted by:Ouled Kenitra
Banyak nyer snap....Hehehhe

Aduuuuuuuu..

melelehnye tengok gambo ko weh..

adeh pedih mate.. pedihhhhh~

hahaha..
Posted by:wantai@salismaphoto.com
Jangan ler camtuh sifooo...Gambar sifoo pun cantik apa...Apapun thanks...

sungguh lawa dan menarik la bro Mon 16-Jul-2007 13:35 Posted by:za
Terima kasih za....

alamak, komen aku panjang2 kena telan lak. anyway, fav aku gambo singa tu. gambo ko semua lawa la, sampai orang x de modal nak komen. Mon 16-Jul-2007 13:55 Posted by:Red
Kesian nya...Hehehe...Apasal lak tak der apa nak komen...Banyak lagi leh komen tu bro....

Wan...
Kalau dah otai, pakai kamera biasa pun dah mantap abis
Touchup pun bess....jeles weiii!
amacam...project street jadik tak? Mon 16-Jul-2007 15:41 Posted by:Mazrul
Mana ada otai bro...Bro yang lagi otai....Saya masih belajar dan banyak lagi tak tahu...

satu perkataan "kagum" Tue 17-Jul-2007 00:52
Posted by:kukubesi | EMPAYAR FOTOGRAFIK |
Thanks bro sudi betandang.....

keyes .... idea ang ......mmg mantap .... otak ang bergeliga Tue 17-Jul-2007 01:20
Posted by:Pesona Senifoto (apit)
Thanks bro....

salam bro. as always, artwork yg mantap. gud job bro. bila la dpt outing ngan otai johor nie ek? hehe Tue 17-Jul-2007 08:30 Posted by:Syahid (Oblind36) oblind36@gmail.com - [Link]
Meh ler datang jb....Tapi saya nie bukan lah otai bro....Budak baru belajar lagi....

sumpah mantap gile...keep it up bro...teruskan menembak...tahniah Tue 17-Jul-2007 09:55
Posted by:akuasyiek!
Thanks bro......

nice collection.
kau lah ratu hatiku...menarik sekali Tue 17-Jul-2007 14:56
Posted by:ikelah
Thanks Dr ......Lama tak nampak Dr...

Doubleukays, Weekend ni saya nak pegi JB.. Bley x kiter wat appoinment..
saja2 nak belajar kemahiran dr awak..
Kalo bley, saya sgt berbesar hati.. Tue 17-Jul-2007 18:46
Posted by:Abg tegap
Insyallah boleh kalau tak der apa2 hal kita jumpa...Apapun confirm dulu yerkkk..

serious semua lawa
aku ske b&w. nampak asli!!
fad
contemporary wedding photography
http://fadphotography.fotopages.com Wed 18-Jul-2007 10:29 Posted by:fad
Thanks fad sudi singgah dan kasi komen...

hebat sekali.. Wed 18-Jul-2007 13:25
Posted by:Yusrii
Terima kasih bro...


Thursday, 5-Jul-2007 11:31 Email | Share | | Bookmark
Langit dan Awan Biru.....

Langit Dan Awan Biru 1
Langit Dan Awan Biru 2
Langit Dan Awan Biru 3
View all 4 photos...
Assalamalaikum....

Still lagi gambar dalam simpanan HD saya.....So far masih belum berkesempatan untuk keluar membuat xtvt mengambil gambar lagi........Terlalu sibuk dengan kerja2 harian dan masalah2 yang perlu di selesaikan yang sememangnya menjadi keutamaan saya terlebih dahulu.....

Sebagai memenuhi fotopages nie...Jadi saya hanya sempat mempersembahkan gambar2 lama yang belum pernah saya uploadkan...Di harap anda semua sudilah melihatnya dan memberi kritikan yang membina.......

So far gambar nie tiada apa2 subject menarik yang hendak di paparkan ....Hanya gambar2 kosong yang tenang bagi mata saya ......dari segi composition juga ada banyak lagi yang tak kena dan masih perlu di perbaiki....Harap di maafkan.....

Gambar nie telah pun di enhance kan dengan menaikkan saturation nya untuk memberi sedikit seri kepada gambar supaya nampak lebih menarik walaupun ianya tidak lah semenarik mana......

Walaubagaimanapun saya still suka gambar yang saya amik nie kerana ianya hasil dari saya .....Sudah tentu masih banyak kelemahan dan kekurangan tetapi dengan kelemahan dan kekurangan inilah yang membuatkan saya terus belajar untuk mendapatkan yang terbaik.....

Oleh itu saya harapkan input dari anda semua untuk memperbaiki lagi kelemahan dan kekurangan yang boleh saya perbetulkan di masa akan datang...Insyallah.....

Dan insyallah kalau tak der apa2 menghalang saya cuba akan keluar untuk mengambil gambar2 baru dan di letakkan di sini ......Itupun kalau masa mengizinkan.....So tunggu.....






Wassalam

[b]Doubleukayes 2007
YM : doubleukayes
Email : doubleukayes@yahoo.com[/b
]


Thursday, 28-Jun-2007 01:37 Email | Share | | Bookmark
Street Soccer

Street Soccer 1
Street Soccer 2
Street Soccer 3
View all 7 photos...
Assalamualaikum,

Sekali lagi gambar2 lama yang ada dalam stock simpanan hard disk gua.....Gambar nie amik masa ada karnival kat Danga Bay Johor...Tak ingat karnival apa......Tapi apa yang saya tahu masa ni tengah diadakan perlawanan street soccer .......Pada mulanya datang nak tengok2 jer perlawanan yang berlangsung nie......Sebab kamera dah ada sama kat tangan masa tengok nie....Shoot la sikit sebanyak gambar perlawanan yang sedang berlangsung nie.....

Setahu aku street soccer nie baru jer glamer beberapa tahun lalu di Malaysian selain dari futsal walaupun permainan nie dah lama di pelopori di negara2 belah barat sana....Kalau futsal selalunya main dalam gelangang/ruangan tertutup seperti dewan ....Tapi kalau street soccer plak di main di atas jalan atau gelanggan luar......Permainan nyer seperti permaianan bola sepak biasa ....Cuma yang membezakan ialah jumlah permain, keluasan padang, tiang gol dan masa......

Itu jer rasanya yang dapat di kongsikan dengan anda....Mungkin ada diantara anda yang lebih faham dan terer dalam permainan nie ......

Apapun selamat melihat serta memberikan kritikan dan pendapat......







Doubleukayes @ 2007
Email : doubleukayes@yahoo.com
YM :doubleukayes


Saturday, 23-Jun-2007 05:33 Email | Share | | Bookmark
Wajah Wajah Rakyat Malaysia....

Face Of Malaysia
Assalamualaikum....

Atas permintaan kawan ...Saya upload lagi gambar yang masih ada dalam stock simpanan saya...Pada mulanya macam dah malas nak upload.....
Tajuk tuh saya main hantam jer....Tak tahu nak letak tajuk apa sebenarnya....Keh keh keh
Kali nie tiada gambar yang menarik ...Just gambar wajah2 yang pernah saya rakamkan ...
Di harap sudi memberi komen dan kritikan kepada gambar2 yang di uploadkan ini.....





Gambar Hitam Putih Version



Wassalam

Doubleukayes @ 2007
Email : doubleukayes@yahoo.com
YM : doubleukayes


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net