Setiap gambar pasti ada ceritanya.....

By: doubleu kayes

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 15-Feb-2007 01:49 Email | Share | | Bookmark
Anak-anak

Anak-anak
Nie saja gegatal tangan main edit gambar2 lama .......Tapi rasa macam tak cun langsung....Sebab bab2 editing nie memang tak terer langsung......Gambar nie gambar collage rasanya.....First time upload kat sini rasanya.......Banyak lagi ada tapi rasa semua tak cantik......Maybe kena belajar banyak lagi ngan otai2 kat sini....Hope kawan2 bagi tunjuk ajar dan komen2 supaya dapat tambah lagi pengetahuan pasal editing......



Wednesday, 14-Feb-2007 02:14 Email | Share | | Bookmark
Gambar Hutan

Hutan
Assalamualaikum

Hari ni tak der gambar nak upload sebab tak der buat xtvt amik gambar lagi...Berehat sementara...So saya kembali kepada gambar lama2 yang pernah saya amik....Nie gambar kat Hutan Bandar Johor....Gambar pun main hantam jer amik......Just buat sikit editing sempena tahun melawat malaysia....Promote malaysia secara tidak langsung....Hehhehee.....So komen dari kawan2 amatlah di hargai....






Selit Satu Gambar Model....






Monday, 12-Feb-2007 02:12 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Potraiture - Wedding

Hairie & Atikah
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hari ni saya tunjukkan gambar outdoor potariture gambar perkahwinan Dr Hairie & Dr Atikah yang berlangsung pada hari sabtu hari 10/2/07....Gambar nie di ambil di Taman Bunga Istana, Johor....Sebenarnya saya hanya mengikut rakan saya iaitu Putera Pawaka atas jemputan nya.....Saya pun dah lama tak ambik gambar2 kahwin nie...So terasa sedikit kekok bila buat ....Lagipun saya juga bukanlah offical photographer untuk pasangan nie dan official photographer dia adalah Putera Pawaka....So gambar2 saya nie pun main hantam jer lah.....Tak cantik pada saya ....So apa pendapat kawan2 semua.....Hope dapat bagi komen mengenai gambar2 ni untuk kebaikan saya di masa mendatang....Wassalam







Saturday, 10-Feb-2007 15:24 Email | Share | | Bookmark
Night View....

Night View
Hari nie just nak tunjukkan gambar2 night view Singapore yang saya ambil dari Johor iaitu di tepi pantai lido......Gambar nie di rakam bersama beberapa rakan lain iaitu Abeja, Tenno dan Lpdotcom....Terima kasih kepada mereka kerana sudi mengajak dan mengambil saya d rumah untuk shoot gambar nie....Bawah nie gambar yang saya amik...Harap komen2 daripada saudara saudari dapat membantu saya dalam memahami lagi pasal photography....Terima kepada anda semua..






Alang2 dah upload gambar nie letak gambar yang saya amik untuk majlis perkahwinan Dr Hairie dan Dr Atikah....Terima kasih kepada Putera Pawaka sebab sudi ajak saya ke majlis ini.......Walaupun saya bukanlah pandai pun amik gambar kahwin nie tapi pelawaan Putera Pawaka amat bermakna setelah sekian lama tak shoot gambar2 kahwin.....Gambar2 lain insyallah saya akan upload nanti.....Tapi gambar saya tak berapa best bila saya tegok balik....Kekok sebenarnya bila dah lama tak pegang camera nie....Lantak ler camner pun labu ...Yang penting gambar ada....hehehehhehee...Tadi pun tiba2 lens 70-200mm rosak....waaaaa....



Friday, 9-Feb-2007 00:36 Email | Share | | Bookmark
Bunga

Bunga
Assalamualaikum ......

Apa khabar semua....Ingatkan dah malas nak upload fotopages nie...Tapi ntah laa...Gatal plak tangan nie nak upload....Semalam saja gatal2 tangan amik gambar bunga kat tepi rumah..Rasa tak sah tak tekan shutter walaupun hanya 2-3 kpg jer gambar di ambil.....So nie lah hasilnya.....Rasa macam tak lawa jer dan ada banyak kekurangan....Maybe kawan2 yang masuk sini dapat memberi pendapat dan kritikan supaya gambar nie lebih nampak menarik ......terima kasih





Nie lah hasil kerja org malas...Hehehehhehe

Quote:
Gambar2 atas tak guna flash....Guna available lighting jer....iaitu cahaya matahari......Sebab tuh nampak cahaya terang kena kat bunga.....




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net