Want your
own Fotopage?






 
Setiap gambar pasti ada ceritanya.....

By: doubleu kayes

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 26-Aug-2007 13:11 Email | Share | Bookmark
Gambar2 serangga dan haiwan kecil lagi.......

Macro 1
Macro 2
Macro 3
Macro 4
Macro 5
Macro 6
Macro 7
Macro 8
Macro 9
Macro 10
Macro 11
Macro 12
Macro 13
Macro 14
Macro 15
Assalamualaikum ....

Terlebih dahulu maafkan saya sebab tak sempat nak update with a new picture....Nie adalah kesinambungan gambar sebelumnya...Gambar serangga dan haiwan kecil......Gambar2 baru insyallah akan di update nanti.....Antaranya adalah gambar kawasan jeti nelayan....sunrise di tepi pantai dan yang lain lagi yang ada di dalam simpanan ....Insyallah akan di paparkan satu persatu dari masa ke semasa........

Apapun selamat melihat gambar2 serangga dan haiwan kecil.....Komen dan input dari anda semua adalah amat di hargai untuk memperbaiki segala kekurangan dan kelemahan diri ini...Dengan ini saya dahulukan dengan ucapan terima kasih kepada anda semua yang sudi bertandang untuk melihat gambar2 karya dari saya.........









Wassalam.

Doubleukayes 2007
Email : doubleukayes@yahoo.com
YM : doubleukayes
Contact : Sila Email or YM
My Web : www.doubleukayes.com


Quote:
hadiena - Terima kasih...Keh keh keh ...Mana ada racun...Poison jer..Hehhehehe
aidura sofiee - Terima kasih
<< jeff >> - Terima kasih bro
mun - Terina kasih mun...Gambar biasa jer...
Ika - Tak der lah full time...All bidang photography ingin tahu dan belajar kalau boleh....Apapun terima kasih...
mike12 - Terima kasih.....Hang punya pun gempak gak...
tenno rz - terima kasih bro...
Ouled Kenitra - Matapelajran sains...Ok gak kan ...tapi saya tak tahu plak ...Saya tahu shoot jer...Hehehehhe
kontan - Terima kasih kak.....Dah datang hari tu kuantan ...Tapi akak tak der kot....Tak shoot bunga api ker?
grey - Maybe dia malu kot amik gambar dia....
Abeja - Ek eleh nak belajar tapi sirap bandung jer...Kedekut nyer anak murid....Hehehhehe
ncipan - Terima kasih bro....
kindaichim - Bila masa lak jadi cikgu...Hehehhehe
:::arrembawi:: - Bentuk macam mata...Hehehhe..Tu mata kot...Bukan serangga...Hehehhee
ustaz - terima kasih ustaz....
Mohd Salme Mohd Ali - Sesekali layan jer bro...Bukan selalu layan serangga nie pun...Hehehhehe
elin - Ganas tang mana tuh....Diorang baik jer...Muka je ganas....
dOd - A'aah mata mama ainin ler tuh...Hehehheheheh...Terima kasih...
Daalia - Ooo nak beli flash dulu yerkk...Baik beli flash dulu...Senang nak guna indoor...nt
luna - Terima kasih luna...
Cinta Dhinas Azraaei - Laaa gambar biasa jer...Apasal nak jeles...
azryshah@FM1957 - Tak leh jadi king bro....Saya layan sesekali jer....LEpas gian org kata......Lens macro 100mm Canon....
Hero Belalang - KAmera muroh jer gu...Tapi bagi kawe mahal or murah bukan menentukan gambar tersebut...Tapi bagaimana dia menggunakan kamera dan mengawalnya ..Apapun ...Terima kasih....
ScHoePenToeTer - Kat kaki dia memang dah ada kot....Tak tahu apa dia....Hehehhee....A'aah pernah datang RnZ ada meeting ngan client PCSB.....
abstractdementia - Bukan nak letak kasi jeles bro...Letak kasi kongsi dan komen..Hehehhee....
shahQuantan - Belajar ? Tak reti mengajar...Tapi nak kongsi apa yang tahu insyallah tak jadi masalah......Meh ler JB....
ikelah - Bukan berpindah bro...Tapi sesekali layan jer.....Lepas gian org cakap....Sebelum nie rosak jap lens tuh..tapi dah ok balik...tu layan semula...gambar pun gambar lama je.....Apapun terima kasih bro....
Najib - Terima kasih bro...Guna lens macro 100mm f2.8 Canon.
din - Terima kasih ....
zilzal - Tolak sebab tak guna sangat ....Tapi tak der lah pakai 40D ....Tak mampu...Hehehhehehe...Apapun terima kasih zilzal....
maya amir - Wan Ainin Sofia nanti saya buka fp baru untuk dia jer....Hehehhehee...Tapi tak sempat lagi sekarang....Taniah untuk danial....
e c a h - terima kasih ecah.....
faha - Lepas gian jer sebenarnya.....Sebab dalam nie pun tak der gambar2 macro lagi.....So letak ler....Nie pun bukan gambar terbaru ....tak sempat outing lagi ...Sibuk ngan anak dan kerja...Heheheh
yan - terima kasih....
alchemist - Heheheh...NAtional Geog reject bro nanti...Hehehhehehe.....Lepas nie bro mesti penuh ngan gambar anak plak..Hehehhe
mshafie - Ingatkan dah...apapun good luck....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net